Kínálatunkban megtalálható minden,ami önt érdekelhet Legjobb árak Kiválló minőség Luxus felszerelés Már 20 éve működünk a nemzetközi piacon! Ünnepeljük meg eggyüt huszadik születésnapunkat 20 % - kos árengedménnyel, mely az egész kollekciónkra vonatkozik !!! 2011 május 1. – től !!!
Kedves jelenlegi,és jövőbeli vásárlóink,

Ezennel szeretnénk bemutatni Önöknek Diamond Rolls márka legújabb kollekcióját.Ebben a kínálatban megtalálható töbfajta masszázsmedence,kerti gazebo,masszázskád,zuhanykabin,gőzkabin,

zuhanypanel,infraszauna és biliárdasztal.

Termékcsaládunk tagjai kellemes felfrissülést és komplex regenerációt nyújtanak az év minden szakában az Ön családjának. Új kollekciónk közös jelzői –modern kivitelezés,sokféle kiegészitő,kitűnő minőség és nem utolsó sorban kedvező árak.Árucikkjeink minden igényes fogyasztót megszólítanak,akik egyaránt elvárják a színvonalas kivitelezést, a kivaló minőséget és a kedvező árakat is.Vásárlóink és az egész üzleti hálózat maximális elégedettségére törekszünk.

Termékeink megtekinthetők,és természetesen megvásárolhatók bemutatótermeinkben-adresa-(ul. Pri strelnici 22. 82104 Bratislava Trnávka).

Szeretettel várunk minden kedves vásárlót.

Kellemes időtöltést kívánunk termékcsaládunk használatánál:

EMBACO team.

Slideshow image